{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Maja Čengić: Večeras odluka o rasporedu nastupa na Eurosongu

S
17.3.2008. u 14:36
0
0
Maja Čengić: Večeras odluka o rasporedu nastupa na Eurosongu
0
Maja Čengić: Večeras odluka o rasporedu nastupa na Eurosongu
U razgovoru sa Majom Čengić, glasnogovornicom BH Eurosonga, saznali smo više o reakcijama nastupa Elvira Lakovića Lake i njegove sestre Mirele u Beogradu, na ovogodišnjoj Beoviziji. Za portal Sarajevo-x.com, Maja Čengić je govorila o predstojećim gostovanjima bh. predstavnika za pjesmu Evrope kao i o današnjem odlučivanju o rasporedu nastupanja takmičara u Beogradu.
Saznali smo da je nastup na ovogodišnjoj Beoviziji, praćen brojnim ovacijama, pomogao Laki i njegovoj sestri da ostvare što veći broj gostovanja u medijima, zbog kojih se bh. kontraverzni kantautor zadržao dan više u prijestolnici Srbije. Pozivi za gostovanja na televizijama Slovenije, Hrvatske, Srbije i Crne Gore rezultat su, između ostalog, fantastičnog nastupa u Sava Centru pred 3000 posjetilaca.

Glasnogovornica BH Eurosonga je, u razgovoru za portal Sarajevo-x.com, najavila gostovanje Lake i Mirele u Belgiji, na festivalu koji okuplja fanove Eurosonga, gdje će brat i sestra imati priliku nastupiti na otvorenom sa pjesmom “Pokušaj” pred oko 5000 ljudi.

Maja je naglasila da se danas u 16:30 u Beogradu odlučuje o rasporedu nastupanja takmičara Eurosonga, kojih ove godine ima 43, što je, u odnosu na prethodne godine, rekordan broj. Ove godine će kao noviteti nastupiti predstavnici zemalja Azerbejdžan i San Marino. Od ranije je poznato da će naš predstavnik nastupiti 20. maja, u prvoj polufinalnoj večeri ovogodišnjeg natjecanja za pjesmu Evrope. Današnji rezultati će definirati redoslijed proba koje su zakazane za 11. maj u Beogradu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: