Muzika
122

Magdalena Bogić zablistala na sceni X Factora

Piše: M. N.
Dugoočekivano superfinale popularnog muzičkog showa X Factor Adria počelo je u 21 sat u Kombank Areni u Beogradu. Naša Magdalena Bogić nastupila je druga otpjevavši miks pjesama "Read All About It/We Found It All" (Emeli Sande/Rihanna).

Njen mentor Željko Joksimović najavio je riječima: "Još u Bootcampu sam znao da će ona biti u Superfinalu. Magdalena Bogić, sve je na svom mjestu".

Iako je na samom početku pjesme imala problema, nije odustala i uz veliku podršku publike nastavila je pjevati i imala odličan scenski nastup.

"Magdalena, bilo je sve super. Upravo to što si malo zaboravila tekst, a to se svakom od nas dešava, i što si nastavila hrabro i pobijedila samu sebe večeras, pokazuje da si spremna za prave i velike izazove. Zamolit ću te samo nešto, zadrži to dijete u sebi", rekao je Tonči.

Aleksandra Kovač rekla joj je da zaslužuje biti tu, a Massimo Savić je zamolio da ne krivi sebe zbog zaboravljanja teksta na početku nastupa.

"Prvi put se suočavaš s ovako velikim auditorijumom i ako smijem reći, toliko si seski i lijepo izgledala i stajling ti je bio savršen. Fora je bila to s promjenom odjeće jer niko nije shvatio kako se to dogodilo. Izvrsno", rekao je Massimo.

Joksimović joj je uputio riječi ohrabrenja kazavši kako su pjesme i tekstovi tu da se pamte i zaboravljaju.

"Tvoj život se mijenja nakon ovog takmičenja", poručio je.

Inače, ako je suditi prema komentarima na društvenim mrežema, Magdalena je uz Amela jedan od favorita za pobjednika X Factora koji će pored laskave titule osvojiti i 20.000 eura

Našu Magdalenu možete podržati tako što ćete ukucati broj 6 i poslati na broj 091 414 404.