Ljubljana
0

Madonnina oprema stiže u 54 kamiona

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Pripreme za Madonnin prvi nastup u Sloveniji u punom su jeku. Najbolja i najspektakularnija koncertna karavana, koja se u ovom trenutku može mjeriti samo s onom irske grupe U2 doći će u Sloveniju 15. avgusta. Čak 54 do vrha ispunjena kamiona dovest će cjelokupnu infrastrukturu koja će zasjati punim sjajem 20. avgusta kad se Madonna popne na pozornicu.

Madonnina karavana dolazi u Sloveniju 15. avgusta, a dva dana ranije će slovenska ekipa na Hipodromu Stožice početi postavljati osnovnu infrastrukturu za koncert.

Nakon toga će im se pridružiti engleska ekipa s pozornicom i krovom. Tri dana kasnije na Stožice dolazi ozvučenje, fascinantna rasvjeta i grandiozni video zidovi koji se na početku showa rasklapaju i na kraju ponovno sastavljaju u jednu cjelinu.

Plesači će u Ljubljanu doći na dan koncerta kada će biti održana i tonska proba. Publika će moći ući od 17.30, a već u 20 sati atmosferu će zagrijati jedan od najpoznatijih DJ-a i producenata današnjice - DJ Paul Oakenfold. Kraljica popa na scenu će izaći u 21 sat.

Konstrukcija pozornice je uistinu impresivna - prostire se na 40 metara dužine i 70 metara širine, te 22 metra visine. Možda na prvi pogled ove dimenzije ne djeluju impozantno, ali ako uporedimo sve poznate dosadašnje koncertne produkcije s ovom Madonninom, postaje jasno da je riječ o samom vrhu koncertne produkcije. Svrstavaju ju uz bok spektakularnije produkcije koncerta irske grupe U2.

S obzirom na nedavno održan koncert grupe The Killers, sve što će publika 20. avgusta gledati na hipodromu Stožice nekoliko je puta veće. A kako je površina na hipodromu travnata, da bi se publika lakše kretala po terenu i tribinama, organizator će postaviti posebnu platformu. To će gledateljima omogućiti lakši pristup na tribine i podnožje pozornice do kuda će moći doći gotovo odmah sa ceste, a gledateljima s najjeftinijom cijenom ulaznice dobar pogled na pozornicu.

Spektakl u Ljubljani bit će autentičan koncertima na velikim svjetskim pozornicama turneje, a oni koji u to ne vjeruju, mogli bi se dovesti u neugodnu situaciju i ostati bez ulaznice ako je ne kupe na vrijeme. Oni koji žele biti smješteni najbliže pozornici, u tvz. Golden Ringu - posebno ograđenom dijelu koji ima zasebne ulaze i izlaze, preporuka je da požure jer je ostalo još malo ulaznica.