Pred 70.000 gledalaca
0

Madonna priredila spektakl na budvanskoj plaži

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Pop ikona Madonna u četvrtak navečer održala je spektakularni koncert na budvanskoj plaži Jaz pred oko 70.000 gledalaca.

Američka zvijezda zakasnila je oko 45 minuta zbog gužve, te se nije spustila helikopterom na plažu, kako je bilo predviđeno.

Jak vjetar i kiša nisu smetali oduševljenoj publici koja je u kolonama napravila opšte zakrčenje u saobraćaju, pa je koncert pomjeren za sat kasnije.

Na bini 90x50 metara prvo je zasvjetlilo veliko slovo "M", a zatim se pojavila 50-godišnja pjevačica na kraljevskoj stolici, koja je, kako je slikovito dočarao Mondo, uzvikom "Hi Budva, let's go" rastjerala oblake nad Jazom prvim taktovima pjesme "Candy Shop".

Atmosferu je prethodno zagrijala švedska pjevačica Robin.

Madonna se u dva sata, koliko je njen nastup trajao, podsjetila i dobrih starih hitova (Vogue, La isla bonita, Lika a Prayer, Ray of Light i druge), i to u novom aranžmanu, ali je ipak izvela najviše pjesama sa posljednjeg albuma "Hard Candy". Gosti koji su gostovali na tom albumu pojavili su se na videozidu iza, a veteranku je na sceni pratio bend od 12 članova i 20 plesača.