Muzika
21

Lukijan Ivanović iz X Factora snima spot sa prelijepom Banjalučankom

Piše: M. Radanović
Mladi banjalučki muzičar Lukijan Ivanović, široj javnosti poznat kao učesnik takmičenja X Factor Adria, počeo je sa snimanjem spota za pjesmu “Sve si meni”, koja bi trebala biti gotova do novembra.

Scene su snimane u hotelu Kaldera, uz odabrani tim ljudi iz Banje Luke, a glavna ženska uloga pripala je lijepoj Banjalučanki Vanji Hoptijan. Lukijan je najavio da će premijera spota biti krajem oktobra ili najdalje početkom novembra.

"U spotu želimo prikazati ljubavnu priču koja je sastavni dio svakodnevnog života. Bit će tu i romantike i svađe i iznenađenja. Prvi plan za sada jeste snimanje i promocija pjesme, a zatim nastavak školovanja na Akademiji. Naravno, sa inspiracijom dolaze i nove pjesme", priča Lukijan u razgovoru za Klix.ba.

On je javnosti poznat i po nježnom glasu i jedinstvenim obradama kompozicija mnogih pjevača. Veću popularnost stekao je učešćem u muzičkom takmičenju X Factor Adria.

"Učešćem u X Factoru propustio sam jednu godinu na fakultetu, ali sada se vraćam da steknem znanje i zvanje. Mislim da se sve u životu dešava sa razlogom. Zahvaljujući takmičenju stekao sam veću popularnost i nova prijateljstva koja traju i dan danas.Bilo je to veliko iskustvo za sve nas koji smo se takmičili", kaže Lukijan, te dodaje: "Tek mi je 21 godina, moja karijera tek treba početi".