|

FOTO+VIDEO
/
Ludnica kad Nedo i Đuro sviraju u gradu

Ludnica kad Nedo i Đuro sviraju u gradu
0
S
Piše: A. Panjeta
20.11.2010. u 10:00
27
komentara
0

dijeljenja
1/8 Foto: A. Panjeta/Sarajevo-x.com
2/8 Foto: A. Panjeta/Sarajevo-x.com
3/8 Foto: A. Panjeta/Sarajevo-x.com
4/8 Foto: A. Panjeta/Sarajevo-x.com
5/8 Foto: A. Panjeta/Sarajevo-x.com
6/8 Foto: A. Panjeta/Sarajevo-x.com
7/8 Foto: A. Panjeta/Sarajevo-x.com
8/8 Foto: A. Panjeta/Sarajevo-x.com
Branko Đurić Đuro i "Bombaj štampa" promovisali su jučer u Sarajevu novi album kultne sarajevske grupe pod nazivom "Neka DJ odmah CJ".
Nedim Babović Nedo i Đuro predstavili su album na zatvorenoj svirci u Coloseumu koji je, iako koncert nije bio najavljen, bio prepun, a među publikom je bio i veći dio snimateljske ekipe filma Angeline Jolie u kojem jednu od uloga tumači i Đuro.

Koncert je najavio glumac i frontman banda "Karne" Miraj Grbić. Osim novih pjesama koje je uz stari Nedin rock, country dionicama začinio američki član banda Ernie Mandillo, "Štampa" je "otprašila" i najbolje hitove sa prošlih albuma. Na koncertu je Đuro napravio odličnu atmosferu i na kraju pozvao sve iz publike da mu se pridruže na bini.

Na novom albumu Đuro i Nedo su dosta zreliji, i dok su prije pjevali o malom motoriću ili sankama koje nisu mogli imati, sada u možda najboljoj pjesmi na albumu pjevaju "Kratak je put do sreće, al' često prođu sati, dok kupiš novine pa baciš smeće, nema te nigdje, ništa ne želiš znati...".

Pogledajte i kratki videoklip.

Prijavi grešku


Komentari (27)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...