Party u Tuzli
0

Lovely Day sa vrhunskom opremom i ozvučenjem

Sarajevo-x.com
Kako se približava veliki party koji se za 20. septembra priprema u dvorani Mejdan, Tuzla, organizator partyja Clubvibes, ljubiteljima dobrog i kvalitetnog elektronskog zvuka otkriva njegove tehničke karakteristike.

30-kilovatno ozvučenje koje će biti instalirano u dvorani nije zabilježeno ni na jednom dosadašnjem partyju u Tuzli. Na partyju će se prvi put u Bosni i Hercegovini koristiti oprema Lemur Jazz (Jazzmutant). Radi se o multitouch kontroleru koji može da kontroliše i zvuk i svjetlo, te Alen & Heath 4D mixer koji predstavlja "state of the art" DJ opreme.

Planiran je veliki broj zaštitara koji će osiguravati dvoranu Mejdan, a na ulazu će se koristiti novi informacijski sistem kompanije Luna.Com (E-Ticket) za prodaju i evidenciju prodatih karata. Krivotvorenje karata koje se nalaze u pretprodaji neće biti moguće, jer svaka karta ima svoj kod koji se može koristiti samo jednom.

Na ulazu će posjetitelji dobiti narukvicu sa kojom će moći nesmetamo ulaziti i izlaziti iz dvorane. Piće će se kupovati žetonima koji će se moći nabaviti unutar dvorane.

Kao što je i Alexander Kowalski ranije naglasio, Joris Voorn se također raduje nedjeljnom nastupu i dobroj atmosferi u dvorani Mejdan. Povodom partyja Voorn je rekao: "Ne poznajem mnogo elektronsku scenu u Bosni i Hercegovini, ali imam velika očekivanja. Nadam se da ljudi koji će doći na party poznaju muziku i vole uživati u njoj, i da su spremni da čuju kvalitetan zvuk."