"Ljubav, ništa više"
0

Ljeto, ljubav, ples i ritam u novom ljetnom singlu i videospotu Franke Batelić

Klix.ba
Pozitivna, moderna i plesna pjesma "Ljubav, ništa više" novi je ljetni hit Franke Batelić. Ovim singlom Franka najavljuje rad na svom novom, drugom studijskom albumu.

"Ljeto, ljubav, ples i ritam… moje četiri najdraže stvari u jednoj pjesmi. Obožavam onaj trenutak kad čuješ pjesmu i osjetiš sreću. Upravo to mi se dogodilo s pjesmom 'Ljubav, ništa više'. Melodija je to koja me prati od trenutka kad sam je snimila", rekla je Franka ne krijući svoju zaljubljenost u ovu pjesmu.

Muziku je napisao Branimir Mihaljević, tekst Neno Ninčević, a aranžman i produkciju prvi puta zajednički potpisuju Branimir Mihaljević i njegov sin Marko.

"Ljubav, ništa više ima zaista lijepu poruku. Pustite melodiju da vas vodi, neka bude vaša pjesma ljeta uz koju ćete doživjeti nezaboravne trenutke koje ćete veselo nositi u sebi", poručila je Franka.

Videospot za ovu pjesmu sniman je na lokacijama grada Labina u kojem je Franka rođena, što je svojevrsna zahvala za dosadašnju podršku koju su joj pružali.

"Jako sam željela plesati u ovom spotu pa smo osmislili šarenu, zabavnu i veselu priču. Prekrasan sunčani dan u Labinu pretvorio se u pravi filmski set. Turisti su sa zanimanjem pratili dok su scenski radnici postavljali štandove s voćem, prodavaonicu sladoleda i ostale scene. U trenu se cijeli stari grad pretvorio u scenu iz mjuzikla. Bilo je čarobno", zaključila je Franka.

U spotu osim plesača, njenih prijatelja, sudjeluju i Frankina sestrična Iskra i pas Oskar. Režiju potpisuju Sandra Mihaljević i Igor Ivanović, a koreografiju Igor Barberić. Scenografiju su osmislili Robert Šumaković i Jasenka Tudor Bevanda.