Nakon 11 godina
14

Lindsay Lohan očajnički želi vratiti staru slavu: Objavila pjesmu "Xanax"

S.H.P.
Glumica i pjevačica Lindsay Lohan nakon 11 godina vratila se na muzičku scenu. Njena najnovija pjesma, koju je objavila na svom Instagram profilu, zove se "Xanax", no ubrzo nakon objave post je obrisala.

Pjesma "Xanax"govori o tulumarenju i ljubavnim problemima koji je tište. Inače, Lohan je posljednji put snimila pjesmu 2008. godine. Od tada je mučila muku s raznim vrstama ovisnosti.

Iako jer spot izbrisala s Instagram profila, njeni pratitelji su ga prije toga objavili na YouTube-u. Pjesma je prema komentarima mnogih jako dobra i ritmična, a video je bio ispunjen isječcima pjevačicinog života.

Lohan je svoju karijeru započela kao trogodišnja djevojčica i to kao model. Bila je mode za "Calvin Klein" i "Abercrombie", a planetarnu popularnost stekla je s ulogom u filmu "Zamka za roditelje" gdje glumila dvije blizanke.

Poslije toga glumila je u tinejdžerskim filmovima "Šašavi petak", "Kraljica škole", "Opasne djevojke". Međutim ovisnost od droga i alkohola potpuno joj je uništila karijeru. Godinama se bori protiv ovih ovisnosti i često je na klinikama za borbu protiv ovisnosti.

Podsjećamo, kada je bila na klinici za odvikavanje Betty Ford neko joj je uzeo popis o 36 seksualnih partnera. Na popisu su se našli mnogi poznati mušakrci poput Ashton Kutcher, Ryan Phillip, Zac Efron, Justin Timberlake, Colin Farrell, Heath Ledger, James Franco i Adam Levine.