{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Limp Bizkit ponovo počinju rad na novom albumu

21.4.2003. u 23:37
0
0
Limp Bizkit ponovo počinju rad na novom albumu
0
Limp Bizkit ponovo počinju rad na novom albumu
Nakon devet mjeseci snimanja i promjene najmanje pet različitih gitarista, Limp Bizkit još uvijek nisu završili svoj novi album.
Pjevač Fred Durst je 19 već snimljenih pjesama stavio na stranu i počeo ponovo raditi sa novim gitaristom Mike Smithom, koji je prije svirao u grupi Snot. "Tako se dobro slažemo sa novim gitaristom Mikeom da ćemo par sljedećih sedmica provesti u studiju i ponovo raditi na novom albumu.", napisao je Durst na oficijelnoj stranici Limp Bizkita. Durst je obećavao da će novi album, koji se dosad zvao Bipolar i Less Is More, biti gotov prije Metallicine Summer Sanitarium turneje koja počinje na Dan nezavisnosti.

Pjesme koje su već urađene u suradnji sa gostujućim gitaristima uključujući Ala Jourgensena (Ministry), Riversa Cuoma (Weezer), Briana 'Head' Welcha (Korn), neće biti bačene u smeće, ali će biti sačuvane za buduću upotrebu. "19 pjesama urađenih bez Mikea će jednostavno čekati da uradim nešto s njima.", napisao je Durst.

Limp Bizkit nije imao stalnog gitariste od odlaska Wesa Borlanda 2001. godine, ali Durst je stalno na web stranici nagovještavao da je Smith njegova zamjena.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: