Lilo Hadžijamaković izdaje CD s najljepšim dječijim pjesmama

S
Sarajevo-x.com
27.12.2011. u 18:17
0
4
Lilo Hadžijamaković izdaje CD s najljepšim dječijim pjesmama
0
Lilo Hadžijamaković izdaje CD s najljepšim dječijim pjesmama
Omiljeni dječiji voditelj Elvir Lilo Hadžijamaković uskoro će izdati CD s najljepšim dječijim pjesmama, naslovljen LiloLand.
Mališani sada na jednom mjestu mogu poslušati 10 najljepših dječijih pjesama: Kad si sretan, Drugarstvo, Hula hop, Kukunka, Hoky poky, Pačiji ples, Divan dan, Ivin voz, Zvončići, Djeda mraze ne skreći sa staze i LiloLand, koja je zaštitna pjesma na albumu.

"CD je urađen vrlo profesionalno. Sasvim sigurno se radi o jednom od najboljih dječijih ostvarenja. Svaka pjesma je priča za sebe, priča koju će djeca doživjeti na svoj način. Bajkovit i dječiji", pojašnjava Lilo.

Album je rađen u studiju Tempo Sarajevo, izvršni producent je Almir Ajanović, a aranžmane su radili Damir Bečić i Almir Ajanović. Prateće vokale su otpjevali Elma Selimović, Maja Nurkić, Emina Bajtarević, Emina Porča, Adna Dženeta Resić, Ada Ćirić i Haris Ćato, a produkciju vokala je radio pjevač Elvir Bandić Banda.

Lilo i ekipa će CD promovirati u januaru, a najmlađi gledatelji do tada Lilu mogu gledati u emisijama "Spretno-sretno" i "U zmajevom gnijezdu", koje se emitiraju na FTV.

Oni nestrpljiviji, pjesme mogu poslušati na stranici www.liloland.net.


Komentari (4)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: