Novi-stari singl
121

Letu štuke za 1. april publici donose "Paranoju"

L. K.
Letu štuke donosi pjesmu "Paranoja" koja je objavljena na albumu "Proteini i ugljikohidrati“. Pjesmu prati smiješni i animirani video broj koji su prigodno odlučili objaviti na 1. april.

U doba izolacije, kada svi pokušavamo što više ostajati u kućama i izlaziti samo kada je nužno i našim muzičarima je teško snimiti nove pjesme i spotove, zato je upravo sada bitno da budu što kreativniji. U skladu s time, Letu štuke odlučile su svoju staru pjesmu iz davne 2008. godine objaviti kao službeni singl i dodijeliti joj popratni video broj.

"'Paranoja' je satirična pjesma i ima namjeru svojim sadržajem i popratnim videom uveseliti i nasmijati publiku u ovim teškim danima. Odatle i ideja da datum objavljivanja bude 1. aprila. Pjesma je objavljena još 2008. na albumu "Proteini i ugljikohidrati", a sada konačno ima i video koji je uredio John Doe. Uživajte!", rekao je Dino Šaran.

"Proteini i ugljikohidrati" je drugi studijski album Letu Štuka. Radi se o zbirci od 12 pjesama uglavnom ljubavnog sadržaja, ali u socijalnom kontekstu. Većina pjesama s albuma napisana je u periodu između 2006. – 2008. godine i inspirirane su tadašnjom realnom socijalno političkom situacijom u regiji. Drugi i ne manje važan faktor njihovog nastajanja odnosi se na turbulentne promjene u realnom i emotivnom životu samog autora. Cijeli album "Proteini i ugljikohidrati“ slušajte na streaming servisima.