Muzika
87

Letu štuke 7. decembra nastupaju u Sarajevu

Klix.ba
U petak 7. decembra poznati sarajevski bend Letu štuke će održati samostalni koncert. Koncert će biti održan u Međunarodnom centru za djecu i omladinu Novo Sarajevo, na Grbavici, sa početkom u 21.00 sat.

Koncert je dugo očekivan i bend mu poklanja izuzetnu pažnju. Kao poseban kuriozitet, na koncertu će biti premijerno izvedena nova pjesma pod radnim naslovom "Padaj sniježe", a pored Štuka će nastupiti njihovi dugogodišnji prijatelji koji su sarađivali i na snimanjima proteklih albuma: Adnan Šaran - vokal (Skroz), Igor Pavlica - truba (Haustor, Kawasaki Trip, Džinksi) i Darko Poljak - tenor saksofon (Pink Panter, Jazz Guerilla).

Posebna pažnja se poklanja ozvučenju jer je želja benda da na ovom koncertu i publika i muzičari uživaju u visoko kvalitetnom zvuku. U tome će pomoći prijatelji Edin Zubčević i Eric Bajramović iz agencije "Gramofon".

Prodaja ulaznica počinje u petak, 23.11. i obavljat će se putem portala kupikartu.ba te na prodajnom mjestu na platou Skenderije. Cijene ulaznica su 14KM u pretprodaji i 18KM na dan koncerta.

Generalni sponzor koncerta je Happy, a medijski partneri su Klix.ba, RSG1 i PINK BH.