Muzika
19

Let3 objavljuje album "Ku*cem do vjere/Thank You Lord"

Klix.ba
Tri godine od njihovog posljednjeg izdanja, spektakularnog live DVD-a "Živa pi*ka" upakiranog u sada već legendarnu "bombonijeru", riječka grupa Let3 završava posljednje pripreme za svoj najnoviji album koji će se uskoro naći u prodaji.

Pod imenom "Ku*cem do vjere/Thank You Lord" novi album sastoji se od tri dijela: LP-a koji donosi niz ranije neobjavljenih snimaka iz teatarskih predstava i sa live nastupa, zatim DVD-a koji je zapakiran uz LP u ograničenoj nakladi za prvih 500 kupaca i koji sadrži videospotove i ranije neobjavljene video zapise, te virtualnog trećeg dijela - streaminga videozapisa Mrleta kako govori dijelove Shakespeareovog djela "Kralj Lear" na čakavskom, u prijevodu renomiranog riječkog pisca Nikice Petkovića, kojem će svi kupci LP-a pristupiti pomoću jedinstvenog koda koji će dobiti uz svaki album .

Također, svi kupci novog albuma, uz izdanje na vinilu, dobit će jedinstveni kod pomoću kojeg će kompletan album moći besplatno downloadati i u kvalitetnom mp3 formatu.

Do izlaska albuma Let3 neumorno nastavlja sa svirkama, a uskoro inastušpaju u zagrebačkom Domu sportova, te imaju seriju koncerata u Srbiji.