Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čemu tolika frka? Gospođa je na Trgu Srbije održala koncert pred nekoliko tisuća ljudi.Oni koji to vole su bili na njemu, oni koji ne vole nisu.Kao i svaki koncert, ništa posebno.
Fahreta je zivi primjer kako se prodaje vjera za slavu i pare
Ona je zivi primjer sta je radio komunizam, bili smo ne skolovani zatuceni cobani. Nazalost mnogi jos pate za komunizmom i tim zivotom.
Nekada je izvodila koncerte pred 100 k ljudi stadion.. a sad na školskom dvorištu
Neka te Breno tamo tesko da ćeš čvaraka naci u šeheru.
Lijepa nasa cetnikusa
Joj Fahrete šta im uradi.... Hej šeki šeki tako ti Allaha...
Baka Brena
Blago njoj kad je zapala vukojebina da pijeva, sta bude od onakve licnosti pade da ne moze nize ….
Kakve bolan licnosti!?
Jadnica ohrdana matora.Sva plasticna.A noge ko balvani
Dobro nečim poduprla ove visisise ....
Ona I Kusturica I Bazdulj su prodali svoj identitet zbog slave I novca.To nije nista novo u svijetu, najpoznatiji je Norveski izdajnik Queisling.Imaju circa jos 10_ 15 God.zivota I onda na polaganje racuna .
A kakvu bi ti opisao one koji se otrgnuše od svog višestoljetnog identiteta i pridružiše se okupatoru onda kad Osmanske snage zauzeše i razoriše kraljevski grad Bobovac? I dan danas u podnožju tog grada svakog zadnjeg petka u mjesecu avgustu slave mevlud u čast pada Bobovca, s kunu su u Bosnu i Hercegovinu. Kako bi ih ti nazvao?!
Kome je ona jos zanimljiva...?
Jadnica.
Jel mene neko zeza ili ovde neki pišu o prodaju vjere za večeru?
Čuj ovog "autentičnih punokrvnih sarajlija". Jesu to oni koje je Tiito i komunjare planski naseljavali u SA iz raznih vukojebina. Evo "pravi" sarajlija Karadžić dohebao se sa Durmitora iz sela Papci. I čim je došao počeo da piše poeziju. Evo jedne strofe : sidjimo u gradove da bijemo gadove. Ovo nije zahebancija.
Može samo. istično pseudo Sarajevo.
lepa Fareta (u prvom osnovne slovo H pobjeglo iz slovarice)