Pogledajte dio atmosfere
1k

Lepa Brena održala i drugi koncert u Sarajevu, publika uživala u muzičkom spektaklu

L. R.
Lepa Brena na koncertu u Zetri (Foto: I. L./Klix.ba)
Lepa Brena tokom izvedbe "Šeik" (Foto: I. L./Klix.ba)
Lepa Brena večeras je održala drugi koncert u sarajevskoj Zetri, gdje je Sarajlijama priredila još jednu noć muzičkog spektakla.
Regionalna zvijezda ponovila je svoje modne kombinacije od prošle noći te se na prvom setu pjesama pojavila u crvenoj šljokičastoj haljini, kada je zapjevala neke od svojih novijih hitova kao što su: "Uđi slobodno", "Srećna žena", "Boliš i ne prolaziš", "Zašto" i "Grad".

Nakon toga uslijedila je i prva gošća Ana Bekuta, koja je otpjevala neke od svojih najvećih hitova u karijeri kao što su "Zlatiborske zore" i "Kralj ponoći". Nešto kasnije, na sceni su zapjevale i folk pjevačica Milica Todorović te regionalna zvijezda trap scene Senidah.

Tokom nastupa Ane Bekute, Milice Todorović i Senide, Lepa Brena je promijenila modnu kombinaciju još tri puta pa se tako na drugom setu pjesama pojavila u zlatno-plavoj kreaciji, a na sceni pored brojnih plesača pojavio se i čovjek obučen u šeika. Tada je otpjevala hitove kao što su: "Čik, čik, čik pogodi", "Šeik", "Robinja" i "Kuća laži".

Treći set pjesama bio je posvećen najljepšim baladama iz njene karijere, gdje je otpjevala pjesme: "Pazi kome zavidiš", "Golube", "Ja nemam drugi dom", "Poželi sreću drugima" i druge. Brena je za tu priliku nosila plavu haljinu.

Na kraju, ona se odlučila za šljokičašti komplet s kratkim hlačama, a onda su uslijedili njeni veseli hitovi uz koje je publika najviše plesala. Pjevačica je otpjevala pjesme: "Jugoslovenka", "Hajde da se volimo", "Janoš", "Čačak", Mile voli disko" i druge.

Podsjećamo, turneja "Imam pesmu da vam pevam" krenula je iz Sarajeva, a pjevačica je najavila i koncerte u Brčkom, Prijedoru, Mostaru, Zenici, Laktašima i Tuzli.