Boliš i ne prolaziš
321

Lepa Brena objavila novi singl, glavnu ulogu u spotu igraju mladi bh. glumci

Klix.ba
Lepa Brena objavila je drugi singl pod imenom "Bolis i ne prolazis" za predstojeći novi album koji izlazi krajem januara pod imenom "Zar je važno da li se peva ili pjeva"?

Kao i u prethodnom singlu, gdje se, između ostalog, u spotu pojavljuju Emir Hadžihafizbegović, Saša Petrović, Nikola Kojo, Enis Bešlagić i Dragan Bjelogrlić, i u ovome ponovo sarađuje sa bh. režiserom Harisom Dubicom.

Na promociji spota i dokumentarnog filma "Godine Slatkog greha", održanoj u Beogradu izrazila je zadovoljstvo zbog saradnje sa Harisom Dubicom.

"Spot je radio za mene sada novi mag, čovjek koji magično snima spotove i pretvara sve moje emocije i želje u jednu božanstvenu sliku, a to je Haris Dubica", rekla je Laepa Brena.

U spotu "Boliš i ne prolaziš", u glavnim ulogama pojavljuje se mladi bh. glumački par Rijad Gvozden iz Gornjeg Vakufa i Darja Badnjević iz Bihaća.

Spot je sniman dva dana u Beogradu i u pet minuta koliko traje, opisana je nesretna ljubavna priča para kojeg glume Rijad i Darja. S obzirom na to da je u spotu prikazan cijeli njihov život, kako bi se "dočarala" starost ovo dvoje ljudi, za masku su bili zaduženi Nenad Gajić i Katarina Bugarski Gajić, poznati maskeri koji su također bili angažovani i u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato".

"Zahvaljujem se Lepoj Breni na umjetničkoj slobodi koju mi je omogućila. Također sam oduševljen Rijadom i Darjom, smatram da su izuzetno talentovani ljudi. Imao sam priliku i prije sarađivati sa Rijadom na drugim projektima i čast mi je što je saradnja ponovoljena. Smatram da će oboje ovih mladih glumaca napraviti odlične karijere. Da ne zaboravimo spomenuti i sporedne uloge u spotu koje igraju Violeta Bojić, Aleksandar Dragić i Slaviša Repac koji su u dali veliki doprinos cijelom projektu. Velika je odgovornost, ali i izazov raditi za ovako veliku zvijezdu. I radujem se već spotu na kojem trenutno radimo, tako da ga već krajem januara možete očekivati i bit će potpuno drugačiji", rekao je režiser Haris Dubica.