Gost na pjesmi "Žurim"
1

Legendarni Bruno Langer o saradnji s grupom ZAR: Svi živimo rock'n'roll

N. O.
Grupa ZAR predstavila je spot za pjesmu "Žurim" na kojoj su ugostili legendarnog Brunu Langera.

Lider "Atomskog skloništa" u ovoj pjesmi je gostujući bass-gitarista, a zajedno sa ostalim članovima grupe ZAR podijelio je binu na snimanju spota, koji su radili Invenio films i Imperio light and stage produkcija.

"Bili smo gosti na njihovom koncertu u Jelahu na trgu i to je bio početak lijepog prijateljstva i druženja. Sličnog smo muzičkog izričaja i našim bendovima je bliži hard rock. Posebno mi je drago da sam gost na pjesmi "Žurim" koja mi se jako sviđa. Vjerujem da će grupa ZAR naći svoje mjesto na muzičkoj sceni u BiH i regionu. U dogovoru smo i oko zajedničkih koncerata. Mislim da će i na tom polju doći do nastavka saradnje. Cijela grupa Zar je odlična, ali moram izdvojiti lidera Amira Pilava Cvaleta koji ima nevjerovatnu energiju. Cvale poput mene živi rock 'n' roll i riječ je o izuzetnom čovjeku", kaže Bruno Langer koji dodaje da "Atomsko sklonište" ima dogovorene nastupe širom regiona.

Rock grupa ZAR pjesmom "Žurim" najavit će izlazak novog albuma.

"Pjesma i spot govore o stalnoj trci čovjeka sa vremenom i samim sobom, u kojoj je na kraju uvijek gubitnik, jer vrijeme neumitno protiče", kaže lider benda Amir Pilav Cvale.