Na Halidovom koncertu
318

Laura Marin objavila fotografiju s Fazlom, otkrila da je roditeljima pričala o pjesmi "Sva bol svijeta"

I. S.
Screenshot: Instagram/zovemselaura
Screenshot: Instagram/zovemselaura
Španjolka Laura Marin, koja je u subotu nastupila na koncertu Halida Bešlića, objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira s Muhamedom Fazlagićem Fazlom.
"Ovih dana sam i vodič mojim roditeljima. Sve što znam sam im objasnila. Ujutro, na dan koncerta, pokazala sam im pjesmu 'Sva bol svijeta', kao i nastup na Eurosongu te objasnila značenje. Zamislite, tu večer sam im rekla: ' Evo pjevača te pjesme o kojem sam vam jutros govorila'", navela je u opisu fotografije.

Ona je jučer podijelila snimak na kojem se može vidjeti njena izvedba pjesme Zdravka Čolića "Pusti, pusti modu".

"Godinama pjevam sama s dezodoransom u ruci pred ogledalom, jučer sam prvi put čula glas publike. Neopisivo. Publiko, najveća hvala" Ovo je samo početak", napisala je.

Legendarni bh. pjevač s Laurom je otpjevao sevdalinku "Moj dilbere", a potom je ona sama zapjevala sarajevskoj publici. Pored Fazle, koncertu su prisustvovale i brojne druge poznate ličnosti, među kojima su: šef Delegacije Evropske unije u BiH Johann Sattler, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić i njegova supruga Sabina, rediteljica Jasmila Žbanić i njen suprug, producent Damir Ibrahimović, pjevač Nazif Gljiva, predsjednik SDP-a Nermin Nikšić i drugi.