Hrvatska Monica Bellucci
32

Lana Jurčević nakon tri godine predstavila novu pjesmu: Brutalno, konačno došla pameti

D. J.
Foto: Instagram/Lana Jurčević
Foto: Instagram/Lana Jurčević
Pjevačica Lana Jurčević nedavno je svoje fanove iznenadila promjenom frizure zbog koje je nazivaju "hrvatskom Monicom Bellucci", a sada je nakon tri godine objavila i novu pjesmu.

"Tipično muški" naziv je Lanine nove pjesme s kojom se vratila na muzičku scenu.

"Mislim da je ovo jedna nova etapa u kojoj jedva čekam da vam pokažem što smo vam sve spremili. Ako vam se sviđa pjesma, share-ajte, lajkajte i komentiraje, čitam i pratim sve! I da, imam novi WEB na kojem su razna iznenađenja", napisala je pjevačica ispod pjesme.

Sudeći prema komentarima, njeni obožavatelji su oduševljeni novim singlom.

"Ma rokaj ženo!!! Ovaj glas me vraća u djetinjstvo", "Ma konačno došla pameti, ženooo kakve ti pjesmetine imaš i treba da snimaš na hrvatskom aman", "Ma daj, konačno si se vratila!! Ajde sad lijepo više nemoj prestajati, bez vas par koje radite čisti pop nemamo što hrvatsko ni za slušati", "Brutalno", "Ne želim stavljati naglasak na ničiji izgled, ali meni je Lana sad pravi komad od žene... Baš se još više proljepšala, odnosno sazrela je u pozitivnom smislu. Sad je gledam i drugim očima, ne samo kao pjevačicu, već i kao poslovnu ženu koja se nije libila uhvatiti u koštac s čarima tog poslovnog nepredvidivog svijeta", nizali su se komentari.

Inače, pjevačica je krajem prošle godine prvi put otvoreno progovorila o svojoj borbi s depresijom.

"Ako pogledate slike i snimke iz 2016. - pojelo me. Bila sam premlada i nespremna za vukove koji su me čekali s druge strane. Bilo je tu stvari vezanih za showbusiness, suočavanje s hrpom komentara, naslova koji su rezali kao nož, 'ganjale' su se tiraži i nije bilo milosti u to vrijeme. Čak i da sam bila odrasla, formirana osoba, a ne klinka na početku života, pitanje je kako bi se nosila s tim… Bilo je tu i privatnih stvari, svega pomalo. Nakupilo se", napisala je tada između ostalog.