Muzika
0

Laka na putu regionalne slave

Sarajevo-x.com
Laka, izgleda, misli na regionalno i na duge staze. Nakon što su u februaru album 'Zec' i njegov autor promovirani u Hrvatskoj, gdje su pobudili veliko zanimanje, nedavno su obavljeni i inicijalni dogovori za promociju u Srbiji.

Naime, velik interes za izdavanje albuma 'Zec' i zastupanje Lake u Srbiji iskazala je kuća Mascom. Radi se o firmi koja, osim izdavačke djelatnosti, vrši distribuciju i zastupanje kompanije Warner Music International za područje Srbije i Crne Gore.

Izdavačka kuća Mascom records, između ostalih, za područje Srbije je objavila albume Darka Rundeka i Cargo Orlkstra, Zabranjenog Pušenja, Bebi Dol, Vlade Maričić trija, No Smoking banda, Ognjena i prijatelja, Željka Joksimovića i drugih.

Na albumu 'Zec' koji bi trebao izaći u Srbiji, kao bonus track nalazit će se i pjesma predstavnica BiH na ESC 2008 'Pokušaj', javljaju iz firme Supermarket koja vodi menadžment Elvira Lakovića Lake.

Podsjećamo, izdavač albuma Zec za područje Hrvatske i Slovenije je kuća Menart, dok je album u BiH objavila Hayat Production.