|

FOTO
/
Laka i Mirela nastupaju u Hitorami

Laka i Mirela nastupaju u Hitorami
0
S
Sarajevo-x.com
16.12.2010. u 20:44
4
komentara
0

dijeljenja
Laka i Mirela nastupaju u Hitorami
Najveći regionalni muzički show Hitorama za kratko vrijeme osvojio je pažnju publike i postao show o kome se najviše priča. Atraktivni muzičari, nastupi uživo, hitovi, obrade stranih izvođača, skečevi, performansi, Ida i Sergej kao voditelji... sve su to odlični razlozi zbog kojih ne smijete da propustite Hitoramu petkom u 20 sati ili reprizno nedjeljom u 17sati. U četvrtoj epizodi Hitorame nastupaju bh. muzičar Laka i beogradski bendovi Svi na pod! i Kanda, Kodža & Nebojša.
Otkako je sa sestrom Mirelom prije dvije godine nastupio na Eurosongu u Beogradu, Laka ne gubi inspiraciju da publiku iznova privuče svojim scenskim performansima. Nekadašnji nesvršeni student zaštite na radu u Nišu i dobitnik MTV nagrade, publiku je ove godine oduševio novim albumom i spotom za pjesmu ‘’Brko’’. Pored sjajnog nastupa, u četvrtoj ‘’Hitorami’’ gledaćemo ga kako zajedno sa Mirelom u ulozi hirurga secira Sergeja Trifunovića u ulozi žilavog vanzemaljca, sposobnog da ga skenira pogledom i sazna sve o njemu, čak i da je nekada svirao narodnjake. Evo šta Laka kaže o ‘’Hitorami’’:

“Sviđa mi se kako je sve zamišljeno. Kada sam vidio scenario odmah sam znao da je u pitanju nešto veliko i dobro organizovano. Čini mi se da će emisija izgledati dobro jer me podsjeća na one velike stejdževe na kojima sviraju svjetski poznate grupe. Zadovoljstvo mi je biti gost u jednoj takvoj emisiji i na stejdžu na kojem je sve kako treba. Od ‘’Hitorame’’ očekujem da Mirela i ja kao i ranije na neki nov način prijatno iznenadimo sve koji budu gledali show.”

Bend ‘’Svi na pod’’ sada već svi smatraju dijelom novog beogradskog muzičkog talasa. Zbog specifičnosti muzike i spajanja različitih žanrova, slušaju ih sve generacije, a saradnja sa Vladom Divljanom na pjesmi ‘’Zvuk ulice’’ kojom najavljuju novi album dovela ih je u centar interesovanja muzičke javnosti. Bojana Vunturišević, pjevačica ovog benda, o ‘’Hitorami’’ nam je rekla sljedeće: “Nama je dovoljno što se u ‘’Hitorami’’ svira uživo i to je fenomenalna stvar. U ovoj emisiji će se konačno vidjeti ko šta zna i umije, a ako neko i ne umije taj će da se trudi. U emisiji je super što će npr. bend iz Srbije moći da svira sa bendom iz Bosne i Hercegovine.“

Nakon duže pauze u izdavanju albuma i promjena u bendu, na povratničkom koncertu u beogradskom klubu ‘’Akademija’’ publika je pokazala da ‘’Kanda, Kodža i Nebojša’’ nisu zaboravljeni. Smatraju da su festivali dobro mjesto za promociju novih pjesama, a zahvaljujući aktuelnom albumu ‘’Deveti život’’ doživjeli su skok popularnosti i održali veliki broj nastupa širom regiona. Do polovine 2011. godine planiraju izdavanje novog albuma, a u pauzi pripremanja istog našli su vremena i za gostovanje u ‘’Hitorami’’ regionalnog MTV-ja. Šta članovi ovog benda misle o ‘’Hitorami’’?


“Ovo je najskuplja produkcija koja može da se zamisli kod nas i najozbiljniji mogući pristup. Mi nikada nismo radili sa većim brojem ljudi i tehnike. Nadam se da će emisija da potraje što duže. Koncept u kome postoji poznati glumac mlađe i srednje generacije blizak pop i rok kulturi i hrvatska voditeljica i pjevačica mislim da je dobar izbor. Mislim da oboje imaju popularnost koja će veoma puno da znači za emisiju. Evidentno je da organizatori imaju dobar uvid u domaću scenu s obzirom na izbor izvođača u emisiji.

Voditelji “Hitorame” glumac Sergej Trifunović i pjevačica hrvatskog sastava “Lollobrigida” Ida Prester u svakoj epizodi njihovi gosti su trenutno najtraženiji MTV bendovi, ali i vodeće zvijezde iz cijelog regiona, od kojih se neke nikada ranije nisu pojavile na MTV-ju.

Intervjui “bez dlake na jeziku” i reportaže iz prijestonica regiona upotpuniće zabavu publike koja se odluči da petak veče provede uz MTV.
Prijavi grešku


Komentari (4)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...