|

Laibach vas poziva na OK Fest

Laibach vas poziva na OK Fest
0
Klix.ba
16.6.2016. u 16:54
7
komentara
0

dijeljenja
Laibach vas poziva na OK Fest
Legendarni slovenački bend Laibach i jedan od "najautentičnijih muzičkih sastava u svijetu poznat po specifičnoj scenografiji i sveopćem konceptu nastupa koji izlazi iz klasičnih koncertnih okvira", a poznati i po čuvenom prošlogodišnjem nastupu u Sjevernoj Koreji nastupa na OK Festu 1. jula.
Nastup sastava Laibach zakazan je za 1. juli zajedno sa njim na main stageu nastupit će i Babe i Vlatko Stefanovski Trio. Pored ovih sjajnih muzičara publiku će na Tjentištu u jedinstvenom ambijentu netaknute prirode NP Sutjeska tokom tri dana trajanja festivala zabavljati i Kolja i Grobovlasnici, Bajaga i Instruktori, Edo Maajka, Kutur Shock, Who See, ZAA, Dječaci, Artan Lili, Stereo Banana.


Nakon završetka programa na main stageu zabava se nastavlja na OK stage-u OK kampa, gdje će publiku do ranih jutarnjih časova zabavljati DJ Kawiar (Mika/SOPOT), DJ BDAT DZUTIM (Timbe/Bad Copy) i DJ Coyote (Eyesburn), a od ove godine publika na OK Festu moći će se opustiti uz zvuke džeza i klasične muzike.

Naime, ljubitelji dobrog zvuka imaće priliku da uživaju uz East time, Jazz Poesy Cabaret, Combine Quartet, Flutete, Libertango, Bambus.

Prijatelj ovogodišnjeg OK festa koji nas 01/02/03 jula prati na Tjentištu je kompanija m:tel.https://www.youtube.com/watch?v=FPr39bJI5fc
Prijavi grešku


Komentari (7)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...