Novi erotski spot
0

VIDEO / Lady Gaga slavi hrabrost i ljubav homoseksualaca

Sarajevo-x.com
Popularna pjevačica Lady Gaga gostovala je u showu Larryja Kinga gdje je govorila o svojoj slavi, sve češćim zdravstvenim problemima, ali i o svojim fanovima kojima je otkrila djelove svog novog spota za idući singl "Alejandro" sa albuma "The fame monster" koji je izašao 2009. godine.

U isječku, kojeg je režirao modni fotograf Steven Klein, Lady Gaga se pojavljuje bez, za nju uobičajenih, napadnih kostima. Odjevena u crne hlače i crni prsluk Lady Gaga maršira zajedno sa svojim plesačima, ali već i u samom isječku, koji traje nekoliko sekundi, osjeća se erotski naboj.

Prikazan je i dio gdje Lady Gaga završava u krevetu sa mišićavim muškarcem, a kako je istakla pjevačica spot je zapravo proslava i priznanje gay ljubavi.

Kritičari kažu kako spot Lady Gage podsjeća na Madonnin video "Vogue" samo što su Madonnin pokreti sofisticiraniji i ženstveniji dok je Gagin stil mnogo žešći.

Novi spot koji će biti objavljen 7. juna, kako je opisala Gaga, ima "homoerotsku vojnu tematiku".

"Spot je proslava moje ljubavi i poštovanja prema gay zajednici, moje divljenje njihovoj hrabrosti, divljenje ljubavi koju pružaju jedni drugima i odvažnosti koju imaju u vezi", kazala je slavna Amerikanka.

Ona je u razgovoru sa Larryjem Kingom također dodala i to kako biti gay i živjeti u zajednici zahtijeva ogromnu snagu i upravo zbog toga se divi svim homoseksualcima.

Kada je slavni voditelj upitao pjevačicu o njenoj biseksualnosti i kako se nosi s tim ona je odgovorila kako je to nešto posve normalno za nju i kako traga za ljubavlju kao i svi ostali.

"Trenutno moja ljubav pripada mojim fanovima. Strasno služim samo njima."