Stiže uskoro
26

Lady Gaga otkrila šta ju je inspirisalo za novi album Chromatica

N. V.
Foto: Albumism
Foto: Albumism
Lady Gaga će uskoro objaviti novi album Chromatica, nedavno je rekla šta joj je bila inspiracija za muziku i tekstove, a otkrila je i dio jedne pjesme.

Mnogi jedva čekaju da izađe novi album moderne pop kraljice obzirom na to da je posljednji objavljen prije tri godine. Album je prvobitno trebalo da izađe 10. aprila, ali je prolongiran i trebalo bi da bude objavljen za pet dana.

Ona je u razgovoru sa Zane Lowe otkrila da ju je bol zbog bivših ljubavi odvela u studio. Iako su te veze bile "ekstremno bolne" album je ritmičan, stvoren za plesni podijum.

"Plesni podijum je moj i zaslužujem ga. Sve te stvari kroz koje sam prošla ne moram bolovati ponovo. To može jednostavno biti dio mene, a da ja nastavim dalje", rekla je Gaga.

Također je otkrila i dio teksta jedne od pjesama sa albuma koji glasi:

"Nisam ništa bez snažne ruke, Nisam ništa dok ne shvatim da mogu, Ja ipak jesam nešto iako nemam muškarca, Ja sam slobodna žena, koja vrišti."

Lady Gaga je nedavno objavila pjesmu i spot "Rain on me" koju je snimila sa Arianom Grande, a prije dva mjeseca je nakon dugo vremena izašao i njen single "Stupid Love".