{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Lady Gaga osnovala Fondaciju "Born this way"

S
21.1.2012. u 11:29
0
7
Lady Gaga osnovala Fondaciju "Born this way"
0
Lady Gaga osnovala Fondaciju "Born this way"
Lady Gaga
Fondacija "Born this way" bavit će se pronalaskom i podrškom omladine koja će zajedno sa fondacijom raditi na kulturi osnaživanja, hrabrosti, prihvatanja i kreativnosti.
Pop pjevačica Lady Gaga objavila je osnivanje Fondacije "Born this way" koja će raditi u okviru Univerziteta Harvard. Početak rada fondacije je 29. februaru , bavit će se pronalaskom i podrškom omladine koja će zajedno sa fondacijom raditi na kulturi osnaživanja, hrabrosti, prihvatanja i kreativnosti.

Uposlenici fondacije radiće zajedno sa fondacijom John D. & Catherine T. MacArthur i brojnim sličnim organizacijama koje imaju isti program.

Popularna Gaga već godinama promoviše toleranciju i bori se proti nasilja. Takođe se borila da se vršnjačko maltletiranje proglasi ilegalnim nakon serije samoubistava gay tinejdžera koji nisu mogli da se izbore sa nerazumjevanjem njihove okoline. U decembru je čak razgovarala sa predsjednikom Obamom gdje je podijelila svoje ideje o tome kako se boriti protiv maltletiranja i nasilja.

"Born this way fondacija (BTWF), je neprofitna organizacija koja se bori protiv nasilja i
maltletiranja, a radi na izgradnji samopuzdanja i izgradnji karijre. BTWF je fondacija koja će davati snagu i podršku svima da budu prihvaćeni kao to što jesu", stoji u obavještenju za medije, prenosi Huffington Post.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: