Muzika
0

Kylie Minogue oduševila publiku na koncertu u Sydneyu

Sarajevo-x.com
Kylie Minogue je oduševila publiku svoje rodne zemlje u subotu, na prvom trijumfalnom pojavljivanju pop dive na sceni, nakon što joj je prije 18 mjeseci dijagnosticiran rak dojke.

''Dobro veče, Sydney!'', bile su prve riječi Australke, nakon što se popela na platformu na sredini scene. ''Kako se vi osjećate večeras?''

Nastup 38-godišnje Kylie pred 10.000 fanova na rasprodanom koncertu je bio dugo očekivani povratak, nakon šokantne dijagnoze u maju prošle godine, samo par dana prije nego što je trebala započeti australijski dio njene turneje ''Showgirl Tour''.

Minogue je imala uspješnu operaciju u svom rodnom gradu Melburnu, a zatim je podvrgnuta kemoterapijama u Parizu, gdje njen dečko, francuski glumac Olivier Martinez, ima kuću.

[SLIKA]1[/SLIKA]

Tokom oporavka, Kylie je napisala knjigu za djecu, ''Showgirl Princess'', i promovirala svoj vlastiti parfem ''Darling''. Bivša tinejdžerska zvijezda sapunica, na svom koncertu je nosila rozu haljinu koju je dizajnirao John Galliano, i na taj način otvorila svoju preimenovanu turneju ''Showgirl Homecoming Tour''.

Koncert je započela sa svojim starim hitom ''Better The Devil You Know''. Nakon Australije, Minogue planira da otputuje u Evropu, da bi održala nekoliko nastupa u Velikoj Britaniji.