Povratak na pozornicu
0

Kylie Minogue kreće na prvu turneju po SAD-u

Sarajevo-x.com
Pop princeza Kylie Minogue nikad nije bolje izgledala nego jučer kad se vratila pod lupu javnosti, prije početka njene prve američke turneje.

Minogue je na snimanju u The Grove hotelu u Hertfordshiru, kojim promovira svoj novi početak, nosila elegantnu srebrnu haljinu.

Australijska muzička zvijezda je izgledala sretno i opušteno, a niko ne sumnja da su razlog tome romantični odmori sa momkom Andresom Velencosom. Minogue se proteklih mjeseci držala podalje od javnosti, posvetivši se vezi s ovim Špancem. Tako su proteklih mjeseci viđeni u Parizu, New Yorku, Rimu, Barceloni...

Ali samo je bilo pitanje vremena kad će ova ljepotica poželjeti svjetla pozornice i vratiti se, kako drugačije, nego u velikom stilu.

Krajem mjeseca kreće na svoju prvu američku turneju u dugoj pjevačkoj karijeri, koja će započeti u Kaliforniji 30. septembra. Nekoliko koncerta imat će i u susjednoj Kanadi, piše Daily Mail.

"Toliko godina želim otići na turneju u SAD i Kanadu. Znam da moji obožavatelji na to dugo čekaju", rekla je Minogue, koja se priprema i za duet sa bivšim članom švedske grupe Abba Bennyjem Anderssonom.