Muzika
1

Kristijan & Acoustic Trio večeras u Sarajevsko Pivo Holiday Pubu

Klix.ba
U petak, 13. decembra, Sarajevsko pivo Holiday Pub još jednom je bio mjesto dobre zabave, zahvaljujući muzičkom sastavu Sarajevo Blues Bang, koji je posjetioce Puba vratio u vrijeme kada su živjele blues legende.

Živo je bilo i Prisutni su se od 18 sati zabavljali u Sarajevsko pivo Holiday Pubu na After Work druženju uz vina Obiteljskog podruma Marijanović, gitaru i mezu. DJ Keon (Kenan Hadžimusić) zabavljao je posjetioce na Happy :))) Stage otvorenoj bini, a sarajevski mališani su uživali u dječijoj igraoni Argeta Junior Play House i družili se s Djeda Mrazom u njegovoj Coca Cola kućici.

Na Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu i danas možete pogledati raznovrsnu ponudu izlagača i uživati u bogatom zabavnom programu.

Provod se nastavlja u Sarajevsko pivo Holiday Pubu, s početkom u 21 sat, kada će nastupiti Kristijan & Acoustic Trio. Mališani se mogu zabavljati u Dječijem parku, igrati u Argeta Junior Play House igraoni i slikati s Djeda Mrazom u njegovoj Coca Cola kućici, koja će biti otvorena od 12 do 14 sati i od 16 do 20 sati. Na otvorenoj bini Happy :))) Stage u 15 sati će nastupiti učenici muzičke radionice Note, a u 20 sati ženski band Parole.

Podsjećamo da u okviru Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa svaki dan od 18 sati možete uživati u After Work druženju uz Obiteljski podrum Marijanović.

Coca Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Ambasade Kraljevine Norveške, koja je dala značajnu podršku realizaciji ovogodišnjeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Više informacija o Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem medija, te putem društvenih mreža i oficijelne internet stranice Marketa – www.sahm.ba.