Muzika
429

Kowalski i Speedy nastupaju u Zenici

Piše: E. Mehić
Direktor međunarodne muzičke agencije Control Music, Feđa Knajdl, za Klix.ba potvrdio je da će u Gradskoj areni Zenica biti održan pravi DJ spektakl sa zvijezdom večeri Alexanderom Kowalskim.

Prema potvrđenim informacijama, 06. aprila 2013. godine, zeničkoj publici će se predstaviti Alexander Kowalski, njemački techno DJ i producent, koji je prema riječima Knajdla sigurno u top deset DJ-eva u svijetu zbog svojih nastupa i dancefloora koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Nastup Kowalskog neće biti jedini, pored zvijezde večeri na glavnoj bini će nastupati i sinonim za tehno muziku u Srbiji, Speedy ( funky criminimalz ), te DJ-evi iz Control Music organizacije, Feđa Knajdl, G. Edd i Davor B, dok će u VIP flooru mix pult biti rezervisan za DJ Moome-a.

Organizaciju eventa su preuzeli Energy Team i Control Music, kojima je cilj da zajedničkim snagama objasne da elektronska scena nije umrla i da je još popularnija kako među građanima Bosne i Hercegovine, tako i u inostranstvu.

Organizatori najavljuju veliki spektakl i dobru zabavu, a ulaznice je moguće kupiti u agencijama SolAzura u preprodaji po iznosu od 10 KM, dok će na dan koncerta cijena ulaznica iznositi 15 KM.