|

Koncert za pamćenje: Manu Chao rasplesao Banju Luku

Koncert za pamćenje: Manu Chao rasplesao Banju Luku
14
L. K.
18.10.2019. u 09:51
9
komentara
14

dijeljenja
Koncert za pamćenje: Manu Chao rasplesao Banju Luku Foto: Vedran Ševčuk
U banjalučkom KSB-u sinoć je održan koncert za pamćenje, jedne od najvećih svjetskih muzičkih zvijezda, Manu Chao, kojem je ovo bio prvi nastup u gradu na Vrbasu.
Fenomenalni trojac koji čini njegov projekat El Chapulin Solo, sa kojim je trenutno na balkanskoj turneji, rasplesao je oduševljenu publiku, te nezaboravnim ritmovima, tekstovima i melodijama u trajanju od dva i po sata, održao nastup koji će se dugo pamtiti i o kojem će se dugo pričati.

Foto: Vedran Ševčuk Foto: Vedran Ševčuk


Nakon završenog nastupa, Manu je kako to obično i biva, nastavio druženje sa publikom uz razgovor, osmijeh i fotografisanje. Neki su još tokom nastupa imali sreću i čast da zasviraju sa ovom pravom muzičkom legendom, čiji je rad i muzika motivacija mnogima u pravljenju prvih muzičkih koraka.

Snažne emocije i pozitivne vibracije koje Manu nosi sa sobom mogle su potpuno jednakim intezitetom da se osjete od prve do poslednje pjesme. Nizali su se njegovi najveći hitovi “Me gustas tu”, “Bongo Bong”, “La Vida Tombola”…., a publika je kompletnu atmosferu upijala u jednom dahu.

Foto: Vedran Ševčuk Foto: Vedran Ševčuk


Za prvu posjetu Banjoj Luci odlučio se za nastup u acoustic verziji u manjem i intimnijem ambijentu. Oduševljena publika i veliko interesovanje koje je iskazano za ovaj koncert samo su potvrdili da željno iščekuju njegov sljedeći dolazak u naše krajeve i da se nadaju da će ga uskoro slušati u nekom drugačijem i neobičnijem ambijentu, jednom od onih u kojima i sam voli da nastupa.

"Kao organizatori festivala koji se od mnogih drugih izdvaja i razlikuje prvenstveno po ambijentu u kojem se održava, pozvali smo ga da bude naš gost na Tjentištu u nekom narednom periodu i da mu predstavimo magiju Sutjeske. Iskreno se nadamo da će ova uspješno započeta saradnja i rezultirati fenomenalnim nastupom Manu Chaoa, u podnožju planinskih masiva NP Sutjeska", naveli su u saopćenju organizatori.

Foto: Vedran Ševčuk Foto: Vedran Ševčuk


OK tim nastaviće da prenosi dašak atmosfere sa Tjentišta i u ostale krajeve BiH, a zajedno uživamo u najboljem provodu 17/18/19 jula 2020. godine u NP Sutjeska na sedmom po redu Nektar OK Festu.
Prijavi grešku


Komentari (9)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...