Proslava 50. rođendana
207

Koncert Harisa Džinovića večeras u Centru Skenderija

A. P.
Haris Džinović (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Haris Džinović (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Centar Skenderija ove godine proslavlja jubilarni 50. rođendan, a ova proslava imat će vrhunac večeras od 20 sati kada će u dvorani "Mirza Delibašić" pjevati regionalna folk zvijezda Haris Džinović.

Za ovaj mega koncert pripremljena je ekskluzivna tribina u dvorani koja je bila postavljena 1969. godine i zahvaljujući kojoj dvorana poprima izgled poput Lisinskog ili Sava centra.

Organizatori su najavili i specijalne vizuelne efekte na sceni i u dvorani, izložbu o historijatu Skenderije u proteklih 50 godina, kao i kratki film o izgradnji Centra.

Kupovinom ulaznica za ovaj koncert posjetioci učestvuju u nagradnoj igri sa mnoštvo nagrada, a glavna je putovanje.

Harisa Džinovića uz njegov bend će pratiti narodni orkestar Radiotelevizije Bosne i Hercegovine (BHRT), a pjevač hitova "I tebe sam sit kafano", "Laže mjesec", "Dajte vina, hoću lom", "Rano je za tugu", "Ostariću, neću znati", "Jesu l' dunje procvale", "Sjećaš li se one noći", "Noćas mi je srce ranjeno", "Kako mi nedostaješ", "Traži, traži", "Muštuluk", "Pariške kapije" i "Odlaziš od mene" je obećao nezaboravnu noć u kojoj će svi uživati.

Karte po cijeni od 10, 15, 20, 25 i 30 KM su u prodaji na kupikartu.ba.

Svi korisnici Visa kartica će od sada moći uživati u odabranim događajima iz svijeta umjetnosti, muzike i sporta koji se nalaze u ponudi visa.kupikartu.ba, i to uz 15% popusta za online plaćanje.

Iskoristite sjajnu ponudu od 15% popusta za plaćanja Visa karticama na visa.kupikartu.ba i zauzmite svoja mjesta na aktuelnim događajima u vašem gradu!