{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Koncert Dine Merlina u Zetri 5. septembra

F
14.8.2007. u 16:00
0
0
Koncert Dine Merlina u Zetri 5. septembra
0
Koncert Dine Merlina u Zetri 5. septembra
Foto: BH Telecom
Kao dio predstojeće promotivne kampanje povodom 5. septembra Dana BH Telekoma, danas je u olimpijskoj Zetri predstavljen novi singl Dine Merlina pod nazivom "Otkrit ću ti tajnu".
Promotivna kampanja BH Telekoma nosit će istoimeni naziv, a obuhvatit će brojne aktivnosti usmjerene ka korisnicima BH Telekoma koje će naknadno biti prezentirane javnosti.

Dino Merlin ujedno će održati i cjelovečernji nastup 5. septembra u Zetri s početkom u 20.00 sati povodom centralne svečanosti obilježavanja Dana BH Telekoma.

Kako je istaknuto na konferenciji za medije, aranžman pjesme "Otkrit ću ti tajnu" čini prošlost, sadašnjost i vječnost. Početak uz akustičnu gitaru nostalgično vraća u vremena derneka i gitara, dok se dalji tok pjesme seli u vrijeme kojem pripada. Korištena je široka paleta elektronski proizvedenih zvukova i efekata, uz muziku slovenskih simfoničara.

Muziku i tekst uradio je Dino Dervišhalidović Merlin, a aranžman Dino Šukalo. Pjesma je snimana u Sarajevu, Zagrebu i Ljubljani tokom ovogodišnjeg ljeta.

Prezentaciju njegovog novog singla u okviru proslave godišnjice kompanije BH Telekom Dino Merlin vidi kao vlastiti skromni doprinos internetizaciji BiH.

"Svijet je pun iznenađenja, živimo u turbulentnom vremenu. Toliko se promjena dešava oko nas, a da ih često i ne primjećujemo. Nosači zvuka dolaze i odlaze nevjerovatnom brzinom. Shvatio sam da bih trebao uskočiti u svijet mladih ljudi – web druge generacije koja je zaražena tom slobodom inrterneta i moderne tehnologije", kazao je on.

BH Telekom će za svoje korisnike obezbijediti besplatne ulaznice za Merlinov koncert putem SMS poruka, a od 13. do 31. augusta dodjeljivat će po 250 ulaznica. Imena dobitnika bit će objavljena na web stranici BH Telekoma. Ulaznica neće biti u slobodnoj prodaji.

Na web stranici BH Telekoma omogućen je besplatni download novog Merlinovog singla, kao i ringtona te fotografija.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: