Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kokuzna vremena, sve ostale pjesme su uvlakuse, peder ko i Bozo Vreco, samo sa sa bijelom bradom.
Gdje god dodje moze komotno izvrsiti popis stanovnistva,Dino kralj!
Kralj magle....
Aha, za primitivne bosnjake, a ostali se nasladjuju u pulskoj areni.
Staaari lafo dobri pjevač sa pjesmama na recept za nesretne i one koji to žele biti, dogma i utopija za "savremene" i njima slične su tekstovi njegovi.
Ne serite majke ti. Dino Merlin je meni niđe veze
"Dino Merlin je meni nidje veze" Zar tebi ova rečenica ima bilo kakvog smisla? Zvučiš kao pećinski čovjek. Što vjerovatno i jesi.
Ljigavac pravi.
a dzaba mu kad je jad i cicija kakve nigdje nema
Koliko Dino ima kuca, vise i je i prestao brojati.
Čija si ti mala?
Cija si ti mala?
Mora da nije bio nijedan drugi koncert
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Sve mi uzelaaaaa, aaaaaa sve mi uzelaaaaa
Stari očerupani licemjerni lisac.
..gdje god čoj'k ode, osjeća se kao kod kuće 😂😂😂😂😂😂jebben igrač, a i pjevač😂😂😂😂😂
Odakle ti tolike suze, pišaš li ti ikad ili ti sve na oči izlazi?
ošo dino da im kaze koliko ih voli, kao i oni kad vamokana dolaze unaske. :))
Voli njihovu lovu , ublehaš.