Muzika
0

Koncert Crvene Jabuke i Kemala Montena u Mostaru

NINA
Na sportskom stadionu Kantarevac u Mostaru sutra s početkom u 20 sati održat će se koncert Crvene jabuke i Kemala Montena.

Na današnjoj konferenciji za novinare u Villi “Ivanković” na Buni, upriličenoj u povodu koncerta, organizator koncerta Dragan Džidić je kazao da će to biti koncert za pamćenje i da će u muzici uživati sve generacije koje su poklonici njihove muzike.

Konferenciji je prisustvovao i frontman Crvene jabuke Dražen Žerić Žera, dok je izostanak Kemala Montena pravdan obvezama povodom njegovog koncerta u zagrebačkom Lisinskom.

Osvrćući se na posljednji album Crvene jabuke, koji će nakon sarajevske publike, biti predstavljen publici u Mostaru, Žera je kazao da se na albumu nalazi 13 pjesama i da je produkcija, u odnosu na raniju, malo promijenjena, ali da su ostali vjerni zvuku Crvene jabuke.

Na albumu «Oprosti što je ljubavna» snimljen je duet s hrvatskim legendarnim kantautorom Arsenom Dedićem, a u jednom muzičkom broju sudjeluje i poznati hrvatski voditelj Tarik Filipović.

Organizatori očekuju da će stadion Kantarevac, za koji su se odlučili zbog toplijeg i intimnijeg prostora od stadiona Zrinjski, biti ispunjen do posljednjeg mjesta.

Cijena ulaznice je 10 KM, a mogu se nabaviti u poslovnicama sportskih kladionica Millenium.