|

Koncert Ansambla “Ravnica” u Coloseum Clubu

Koncert Ansambla “Ravnica” u Coloseum Clubu
2
Klix.ba
30.1.2013. u 10:04
1
komentara
2

dijeljenja
Koncert Ansambla “Ravnica” u Coloseum Clubu
U subotu, 2. februara, sa početkom u 22 sata, sarajevsku publiku će po drugi put razveseliti dobrom starogradskom pjesmom Ansambl "Ravnica" iz Subotice.
Nakon što su u novembru mjesecu održali jako dobro posjećen koncert u Coloseum Clubu, odlučili su da sve posjetioce zadive muzičkim umijećem i još jednom oraspolože svojim pjesmama.

Ansambl "Ravnica" je osnovan 1992. godine i tokom 20 godina svoje bogate karijere nastupali su na eminentnim festivalima i osvojili mnoge vrijedne nagrade. Jedan od najboljih tamburaških sastava sa ovih prostora će pokazati da se tamburom može izvrsno odsvirati i narodna, starogradska, ali isto tako i zabavna te klasična muzika.Trenutno članovi "Ravnice" rade na novom albumu nešto drugačijeg, zabavnog stila ali u prepoznatljivom tamburaškom aranžmanu. Album su već najavili pjesmom "Neko bolji" koja je već naišla na odličan prijem kod svojih fanova, što dokazuje i nagrada za najbolju pjesmu Festivala bunjevački pisama.

Budite dio još jednog nezaboravnog provoda i dopustite da utonete u noć uz jedinstveni zvuk tamburica, dobro raspoloženje i vrhunski ugođaj Coloseum Cluba.
Prijavi grešku


Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...