Nećemo te nikada zaboraviti
0

Kolege i prijatelji žale zbog smrti Whitney Houston

Sarajevo-x.com
Vijest o smrti Whitney Houston rastužila je i šokirala njene kolege, obožavatelje i štovatelje širom svijeta.

Pjevačica Aretha Franklin kazala je da joj je teško i govoriti o tome.

"To je tako zapanjujuće i nevjerovatno. Nisam mogla vjerovati kada sam pročitala vijest na TV ekranu. Suosjećam sa njenom majkom Cissy, kćerkom Bobbi Kris, porodicom i Bobbyjem", kazala je Aretha.

Dolly Parton, koja je napisala pjesmu "I Will Always Love You" kazala je da je njeno samo jedno od miliona slomljenih srca.

"Uvijek ću joj biti zahvalna i sa strahopoštovanjem je spominjati zbog prekrasne izvedbe moje pjesme. Iz dubine srca mogu reći 'Whitney, uvijek ću te voljeti. Nedostajat ćeš nam'", kazala je Parton.

Još jedna muzička legenda Quincy Jones priznao je da ga je slmila vijest o Whitneyjinoj smrti.

"Bila je originalan i talent koji je neusporediv sa bilo čime", kazao je Quincy.

Mnogi su i putem svojih profila na Twitteru izrazili žaljenje. Pjevačica Mariah Carey napisala je da je slomljenog srca i u suzama zbog šokantne vijesti prijateljice.

"Iskreno saučešće porodici i milionima obožavatelja širom svijeta. Ostat će upamćena kao jedna od najboljih pjevačica koje su hodale zemljom", napisala je Mariah.

"Izgubili smo nevjerovatnu talentiranu Whitney Houston", riječi su Glorije Estefan.

"Izgubili smo još jednu legendu. Šaljem ljubav i molitve Whitneyjinoj porodici. Nedostajat ćeš nam", riječi su koje je napisala Christina Aguilera.

Barry Manilow je također u nevjerici zbog tužne vijesti.

"Ne mogu vjerovati da je Whitney otišla. Proveli smo više od 20 godina zajedno u Artista Recordsu sa prijateljem i mentorom Cliveom Davisom. Supsjećam sa svima koji su je poznavali i voljeli ovu nevjerovatnu, talentiranu i prekrasnu umjetnicu. Uvijek ću te voljeti".