Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muka mi više od od ovih repera i trap pjevača. Ja ne znam kako neko Bubu Corellija može slušati. Ono nije ni rap.
I 21. mi je godina. Čisto da ne bude da sam boomer.
jedino englezi znaju sta valja
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
To i nije muzika.
Svi logopedu moraju..
Sajfa je brat, hebo ovo drugo
Blago državi koja nema Jalu
Sto je najgore..to su 80% djeca ccc
Zabrinjavajuca vijest
U razvijenim zemljama su streaming servisi poput Spotifyja mnogo relevantniji od YouTube-a. A što se tiče nas... Kakav sistem vrijednosti u društvu, takva i (ne)kultura.
Da se Spotify mjerio tu bi nas predstavnik bio jos uspjesniji, jer ima vise mjesecnih slusaoca i od Devita, tako da bi se vjerovatno prelio i na druge zemlje. Najslusaniji je na cijelom Balkanu sa preko 1 milion mjesecnih slusaoca.
Satra nas ova muzika i ovi POZNATI
Moderan čovjek stvarno ima ukusa...
Ajmo malo IT-a. Pregledi na youtubeu se mogu kupiti. Koza brat je prije par mj imao video vani i 130 miliona pregleda sta nije moguce u tako kratkom vremenu. Lajkovi, komentari i ostalo se takodjer mogu kupiti. Puno ih kao fol gledalo, wow on je popularan gledam i ja,on zaraduje i ko fol poznat je primjer. Cisti marketing ali dobro isplanirano nema sta.
Tužno i vrlo zabrinjavajuće.
porazavajuce je ovo
Goca Trzan na aparatima
Po gluposti i sundu dominiramo. Tu nam nema premca. Mada, ovog indijanca u srbiji ne znam, i ne zelim da saznam.
Tragi komedija
Jala i Buba?!🤧
Što bi ovi na Redditu rekli - sreća pa ova slika nema zvuk.