{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kiša metaka i Prti Bee Gee napravili ludnicu u sarajevskoj Slogi

5.12.2015. u 09:02
428
51
Kiša metaka i Prti Bee Gee napravili ludnicu u sarajevskoj Slogi
428
U sarajevskom klubu Cinemas Sloga upriličena je noć za sve ljubitelje dobrog hip hopa, koncert na kojem su nastupili gosti iz Hrvatske, hip hip skupina Kiša metaka, te srbijanski Prti Bee Gee.
Prije nastupa gostiju iz Hrvatske i Srbije, publiku su zagrijali "domaćini" Kontra, Nake, Shtela Capital City Crew, Reha, te DJ Merakoon i DJ Smaeel.

Nakon nastupa Kontre, publika je s oduševljenjem na bini pozdravila Kišu metaka, koji su počeli izvedbom svojih hitova "Bauhaus", "Swag iznad swaga", te "Naopako".

Kiša metaka je "gangsta rap" grupa iz Splita, čiji članovi već deset godina rade zajedno u raznim formacijama, a slušatelji su ih upoznali kao solo izvođače i goste na albumima "Dječaka". Kao samostalan entitet, publici su se predstavili debitantskim nezavisnim albumom 2013. godine, nakon čega kreću na koncertna putovanja po Hrvatskoj i regiji. Bend je nastao kao ideja Papija Batine, a danas aktivnu Kišu metaka čine Krešo Bengalka, Vojko V, Oreb, VRH i Batman3000.

Publika u Slogi je mogla uživati u brojnim hitovima Kiše metaka: "Miješano meso", "Ornela", "Umjetnik erotike", "Drei millionen", "Jaketa", "Mejaši", "Crni fondovi", "Pljačkam turiste", "Namazan u kocki"...

Vojko Vrućina je u dva navrata pozvao publiku da mu se pridruži na bini.

Nakon njih, oko 1 sat poslije ponoći, uslijedio je nastup dvojca Prti Bee Gee, a atmosferu sa konceta pogledajte u našoj fotogaleriji.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: