Očekuje još bolji rezultat
0

Kid Rock ponovo u studiju

Sarajevo-x.com
Pularni Kid Rock je ponovo u studiju i snima nove pjesme kolje će uslijediti nakon posljednjeg albuma "Rock N Roll Jessus" 2007.godine, koji je dosegao dvostruki platinasti status. Na proljeće će vjerovatno američki reper krenuti i na turneju, piše Reuters.

Reper i tekstopisac Kid Rock je ponovo u studiju i kako kaže albumom na kojem trenutno radi želi postići barem približan rezultat platinastog "Rock N Roll Jesus", ako ne i bolji.

"Mislim da će moj novi album postići jednak uspjeh kao i prethodni, ako ne čak i bolji. Inače, kada neko postigne tako dobar rezultat, javnost od njega očekuje da tim tempom i nastavi, pa ću se potruditi, mada ne osjećam taj pritisak", kazao je Kid Rock.

Reper album snima u svom studiju u Detroitu u saradnji sa popularnim gitaristom Marlonom Youngom. Rock se nada da će ovaj album biti jako brzo završen.

"Protekla godina je bila sjajna za mene, možda čak i jedna od najboljih. No, ako neko vrijeme ne radite ništa ljudi vas zaborave, zbog toga ih moramo potsjetiti. Skromnost ponekad nije vrlina, zato kažem da ću ovaj put postići čak i bolji rezultat", kazao je kontroverzni pjevač.