Muzika
0

Kelly Osbourne sprema novi album uprkos razlazu sa Sonyem

Klix.ba
Iako je nedavno okončala svoju saradnju sa diskografskom kućom Epic Records, to nikako ne znači da će 'Shut Up' biti prvi i zadnji album Kelly Osbourne.

Kelly Osbourne je izjavila da je par pjesama već napisano za njen sljedeći album, uprkos okončanju ugovora sa Sonyem. "Textovi novih pjesama su puno zreliji. Prvi album sam uradila sa 16 godina, a u međuvremenu sam se puno promijenila. Velika je razlika između 16 i 19 godina.", kaže kćerka Ozzya Osbournea, koja u oktobru puni 19 godina.

Kelly se nada da će njen rastanak sa Epicom samo pomoći njenoj karijeri. "Zapravo sam veoma sretna zbog toga. Tommy Mottola mi je prvi ponudio ugovor, a kad je on dao otkaz i mene su zanemarili. Odlazak je bio priželjkivan s obje strane, sada ću otići negdje gdje će se zapravo brinuti o meni." Pored toga što nastavlja svoju muzičku karijeru, Kelly pokušava započeti i rad na filmu. Kaže da je čitala neke scenarije i da je u pregovorima sa producentima jednog od filmova, ali ne želi otkriti detalje dok dogovor ne bude konačan. "Nudili su mi jako glupe uloge, npr. ulogu ružne polusestre i slično, ali ne želim raditi ništa takvo.", kaže Kelly. "Radije ću raditi na nekom nezavisnom filmu, nego na nekom blockbusteru, jer uopće ne znam znam li glumiti."

Prije nego što se Kelly uputi na veliki ekran, vidjet ćemo je u trećoj i vjerovatno posljednjoj sezoni MTV reality showa The Osbournes koja počinje s emitovanjem 10.juna.