Nevjerovatan vokal
0

Kelly Clarkson oduševila pjevajući svoje hitove u "Carpool Karaoke"

Klix.ba
Kelly Clarkson konačno je sjela na suvozačevo mjesto u automobilu Jamesa Coredena u emisiji "The Late Late Show". Pjevajući svoje hitove pjevačica je još jednom pokazala kako se sigurno može pohvaliti jednim od najboljih vokala američke muzičke scene.

Zabavljajući se u "Carpool Karaoke", Clarkson i Corden pjevali su pjesme "Since U Been Gone", "Because of You", "Stronger", "Love So Soft"... Kelly je uživala pjevajući back vokale popularnom voditelju koji je svaku njenu pjesmu otpjevao od riječi do riječi. U nekoliko navrata pjevačica je začinila interpretacije nevjerovatnim ispjevavanjima koja su očarala Cordena.

"Mislim da imaš nevjerovatan glas kojim možeš učiniti da sve zvuči dobro", kazao je Corden pjevačici, na što mu je ona skromno odgovorila: "Trudim se, ali mi to ne uspije uvijek".

Nakon vesele vožnje kroz ulice Los Angelesa, Clarkson i Corden su se pozdravili, a čini se kako su oboje jednako uživali u druženju.

Kelly je nedavno izdala novi album naziva "Meaning of Life", a prije toga je imala pauzu u karijeri jer se posvetila majčinstvu. Podsjećamo, pjevačica se proslavila nakon pobjede u muzičkom showu American Idol 2002. godine.