Povratak Red Bull RapLike
23

Karte u pretprodaji za nastup Marčela, počele prijave za Open mic sesiju

Klix.ba
Nakon kraće zimske pauze Red Bull RapLika se vratila i to sa velikim imenom regionalne hip hop scene. U februaru će sarajevska publika imati priliku uživati u nastupu Marčela, koji će zajedno sa svojim članovima benda nastupati u petak, 15. februara u klubu Underground.

Pored Marčela, publiku će svojim DJ setom rasplesati i DJ Kontra, a također će biti otvoren stage za "open mic“ sesiju.

Najava za ovaj koncert je viralno osvojila društvene mreže i primorala organizatore da karte puste u pretprodaju. Tako od danas ulaznice za Marčelov nastup u klubu Underground mogu se po cijeni od 5 KM kupiti u Cafe Baru Opera (preko puta Narodnog pozorišta). U cijenu ulaznice je uračunata konzumacija.

Također su otvorene i prijave za open mic koji će se održati kao uvod u Marčelov nastup, a zainteresovani MC-jevi se mogu prijaviti na Facebook page Red Bull RapLike, tako što će poslati poruku s ličnim informacijama.

Broj učesnika je ograničen tako da se potrebno prijaviti u što kraćem roku. Organizatori preporučuju posjetiocima da što prije nabave svoju ulaznicu, kako bi izbjegli gužve na ulazu i mogućnost da se klub rasproda prije samog eventa.