{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Karan i Cetinić večeras u Tuzli, zatim u Mostaru, Zenici pa u Sarajevu

11.4.2014. u 11:26
4
8
Karan i Cetinić večeras u Tuzli, zatim u Mostaru, Zenici pa u Sarajevu
4
Karan i Cetinić večeras u Tuzli, zatim u Mostaru, Zenici pa u Sarajevu
Koncertom u Tuzli, u petak, 11. aprila počinje zajednička koncertna turneja Gorana Karana i Meri Cetinić s klapom "Kumpanji", nazvana "More, more…"
Prelijepe dalmatinske pjesme, poseban akustični repertoar, intimnu koncertnu atmosferu, puno duše i dašak Mediterana Goran i Meri pronosit će od sutrašnjeg nastupa u Tuzli, do Mostara, gdje će nastupiti u "Kosači" 12. aprila, a turneja se nastavlja 13. aprila u Zenici, u BNP-u i 14. aprila u Sarajevu, u BKC-u.

"Čast mi je što na ovoj turneji pozornicu dijelim s Meri Cetinić, legendarnom dalmatinskom pjevačicom i klapom Kumpanji, s najmuzikalnijeg otoka Dalmacije, s Korčule. Dolazimo vam svi zajedno, i donosimo pjesme našeg mora i dalmatinskih obala!", najavio je početak turneje Goran Karan.

Publika u Bosni i Hercegovini posebno iščekuje pjesme Meri Cetinić, koja će također na ovoj turneji sama sebe pratiti, na klaviru. Dovoljno je spomenuti pjesme "Simpatija", "More", "Lastavica", "Konoba" i "U prolazu", a ni Goran Karan neće izostaviti svoje uspješnice "Lipa si lipa", "Prozor kraj đardina", "Kad zaspu anđeli" i mnoge druge.

Popularna klapa "Kumpanji" okrunit će dalmatinske koncertne noći klapskim pjevanjem i svim onim lijepim pjesmama koje sve generacije publike znaju – "Da te mogu pismom zvati", "Kad mi dođeš ti", "Dalmatinska duša", "Nije sve u zlatu"
i mnoge druge.
Ulaznice za sve koncerte mogu se još uvijek kupiti u pretprodaji na blagajnama dvorana i pozorišta i u sustavu Kupikartu.ba!

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: