|

Kaliopi u Zenici otvorila kofer ljubavi i priredila dvosatni spektakl uz suze, smijeh i ples

Kaliopi u Zenici otvorila kofer ljubavi i priredila dvosatni spektakl uz suze, smijeh i ples
68
E. M.
6.10.2019. u 22:59
11
komentara
68

dijeljenja
Kofer pun ljubavi ispunjen do posljednjeg milimetra makedonska diva Kaliopi večeras je otvorila zeničkoj publici u sklopu bh. turneje koja se nakon Mostara i Sarajeva večeras nastavila u Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici.
Više od dva sata pozitivne energije, ljubavi, suza, smijeha, ali i plesa obilježilo je večerašnji koncert makedonske pjevačice Kaliopi koja po ko zna koji put zeničkoj publici izvuče i posljednji atom snage.

Večerašnjem koncertu prisustvovala je i Kaliopina majka koja je imala priliku direktno od zeničke publike, kako je i sama Kaliopi rekla, da upozna nešto po čemu je Zenica jedinstvena.

Foto: E. M./Klix.ba Foto: E. M./Klix.ba


Na večerašnjem repertoaru pjesama pronašle su se balade, ali i pjesme pune energije. Koncert je prvenstveno zenička publika otvorila aplauzom za makedonsku divu koja je potom izvela pjesmu "Melem", a zatim i "Makedonija", "Od sebe ne odustajem", "Mrvica", a prvi ples zeničke publike pao je uz dinamičnu "Lokomotivu".


U sklopu večerašnjeg koncerta Kaliopi je čestitala i rođendan djevojci u publici, ali i plesala zajedno s njima u Bosanskom narodnom pozorištu, a u nešto više od dva sata spektakla otpjevala je i "Budi tu", "Nevinost", "Mrvica", "Rođendan", "Kofer ljubavi", "Kesten" i brojne druge.

Foto: E. M./Klix.ba Foto: E. M./Klix.ba


Svoju turneju Kaliopi nastavlja u Doboju, a zatim u Banjoj Luci, Tuzli, Bijeljini i Brčkom. Završava je 13. oktobra s prvim koncertom u Travniku.
Prijavi grešku


Komentari (11)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...