Muzika
0

Kaliopi oduševila Tuzlake koji su horski pjevali njene hitove

Piše: D. Brkić
(Foto: Darko Zabuš/Klix.ba)
Makedonska pop diva Kaliopi večeras je u velikoj dvorani tuzlanskog BKC-a održala još jedan koncert koji će se nesumnjivo dugo pamtiti. Naime, Kaliopi je baš u Tuzli započela svoju regionalnu turneju, u sklopu koje će promovisati najnoviji hit album "Melem".

"Turneja Melem počela je u Tuzli. Nije slučajno, ali nije ni namjerno. Jednostavno Bog je tako htio...“, kazala je Kaliopi svojim mnogobrojnim fanovima.

Tuzlanski koncert je otvorila pjesmom "Crno i belo", a delirijum u prepunoj dvorani dogodio se kada je Kaliopi na scenu pozvala Meliku Moranjkić iz Srebrenika, koja je otpjevala hit "Melem" i doslovno svojom izvedbom oduševila sve prisutne.

Kako je koncert odmicao tako je i publika bila opuštenija, a svaka nova pjesma budila je posebne emocije. Posjetioci su s Kaliopi horski pjevali hitove "Rođeni", "Kofer ljubavi", "Ja nisam kao ti", "Probudi me", ali i nove singlove "Vučica", "Mrvica"...

Ulaznica za koncert Kaliopi koštala je 20 KM, a blizu 600 posjetilaca je BKC napustilo s mnoštvom pozitivnih utisaka i energije koje im je podarila Kaliopi. Turneja se nastavlja već sutra u Sarajevu, a Kaliopi je prekosutra u Zenici.