Još se oporavlja
8

Justin Timberlake odgodio četvrti koncert radi povrijeđenih glasnica

Klix.ba
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Trideset-sedmogodišnji pjevač je u ponedjeljak naglasio da će odgoditi još jedan koncert jer se njegove glasnice još uvijek nisu u potpunosti oporavile.

"Zbog problema sa glasnicama, Justin je pomjerio datum koncerta za 31. januar. Fanovi će moći iskoristiti kupljene karte na taj datum. Justin se izvinjava svima radi neugodnosti", napisali su na Twitteru arene u kojoj je trebao nastupati.

Justin je novosti objavio na Instagramu nekoliko sati prije koncerta.

"Hej ljudi, žao mi je što ću morati odgoditi koncert ali to je doktorova naredba. Moje glasnice su ozbiljno oštećene i koncert ćemo odložiti do kraja januara, kad ću nastupati na svoj rođendan. Uskoro ćemo imati više informacija, žao mi je što sam ovo uradio ali se radujem što ću vas uskoro vidjeti. Voli vas, Justin", napisao je.

Osim ovog koncerta, otkazao je i niz drugih u New Yorku, Tacomi, Washingtonu i Buffalu. Ovo nije prvi put da on ima probleme sa glasnicama, te je 2005. godine morao ići na operaciju.

Njegovo zdravstveno stanje ga nije spriječilo da se pojavi u emisiji "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon" koju je posjetio sa svojom suprugom Jessicom Biel, ali u kojoj nije progovarao.