{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Josipa Lisac poklonila Mostaru sjajan koncert za pamćenje

20.10.2017. u 21:56
617
19
Josipa Lisac poklonila Mostaru sjajan koncert za pamćenje
617
U sklopu obilježavanja pedeset godina muzičke karijere velika regionalna zvijezda, neponovljiva Josipa Lisac, oduševila je do kraja ispunjenu veliku dvoranu Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače na Rondou.
"Puno je bilo susreta u Mostaru, predivan grad kroz sve te godine, a zapravo je uvijek bio nekako drugačiji. Nisam komercijalna pjevačica i na moje koncerte dolaze ljudi koji isto razmišljaju kao i ja. Lijepo je primijetiti kako se generacije mijenjaju i da se taj dijapazon sve više širi, jer na moje koncerte dolaze sve mlađe i mlađe generacije, sa kojima međusobno razmjenjujem emocije i energiju. Ja imam veliku odgovornost, što sam starija, sve i više. Imam zadan nivo i uvijek želim ostati na njemu", izjavila je Josipa medijima uoči koncerta.

Velika muzička diva u svom nastupu napravila je pravi rezime svoje karijere, ali je krenula s legendarnom Šantićevom "Što te nema", kao pravi uvod u jedan mostarski koncert. Redale su se pjesme i svih perioda, a mostarska publika uživala je u svakoj od njih.

U velikom intervju za naš portal, kojim je najavila ovaj mostarski koncert Josipa kazala kako je za našu zemlju, posebno Sarajevo i Mostar vežu najljepše uspomene.

"Bosna i Hercegovina gaji muziku, u muzici živi i muzika je to što progovara iz te zemlje", kazala nam je tom prilikom.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smjena Marijele Hašimbegović s funkcije direktorice NPS je:
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: