{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Josipa Lisac poklonila Mostaru sjajan koncert za pamćenje

20.10.2017. u 21:56
617
19
Josipa Lisac poklonila Mostaru sjajan koncert za pamćenje
617
U sklopu obilježavanja pedeset godina muzičke karijere velika regionalna zvijezda, neponovljiva Josipa Lisac, oduševila je do kraja ispunjenu veliku dvoranu Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače na Rondou.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
"Puno je bilo susreta u Mostaru, predivan grad kroz sve te godine, a zapravo je uvijek bio nekako drugačiji. Nisam komercijalna pjevačica i na moje koncerte dolaze ljudi koji isto razmišljaju kao i ja. Lijepo je primijetiti kako se generacije mijenjaju i da se taj dijapazon sve više širi, jer na moje koncerte dolaze sve mlađe i mlađe generacije, sa kojima međusobno razmjenjujem emocije i energiju. Ja imam veliku odgovornost, što sam starija, sve i više. Imam zadan nivo i uvijek želim ostati na njemu", izjavila je Josipa medijima uoči koncerta.

Velika muzička diva u svom nastupu napravila je pravi rezime svoje karijere, ali je krenula s legendarnom Šantićevom "Što te nema", kao pravi uvod u jedan mostarski koncert. Redale su se pjesme i svih perioda, a mostarska publika uživala je u svakoj od njih.

U velikom intervju za naš portal, kojim je najavila ovaj mostarski koncert Josipa kazala kako je za našu zemlju, posebno Sarajevo i Mostar vežu najljepše uspomene.

"Bosna i Hercegovina gaji muziku, u muzici živi i muzika je to što progovara iz te zemlje", kazala nam je tom prilikom.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: