Muzika
0

Josh Freese pere auto za 700 funti

Sarajevo-x.com
Josh Freese je navodno pronašao novi način za zaradu novca, odnosno obožavatelji bi trebali plaćati vrijeme provedeno s njim. Nekadašnji bubnjar "Nine inch nails" benda spreman je fanovima prati automobil, veš, izvoditi ih na večeru, pa čak i komponirati pjesmu o njihovom životu.

Fanovi mogu odabrati "paket" koji žele, ovisno od toga koliko su spremni platiti. Cijene se kreću u rasponu od 5 do 53 hiljade funti, navodi WENN.

Za 5 funti Joshov obožavatelj može dobiti download njegovog novog solo albuma "Since 1972.", za 35 funti dobija LP, majicu i pet minuta telefonskog razgovora sa Freesom, dok 350 funti košta večera s njim.

Ovaj 36-godišnjak, koji je prošle godine napustio "Nine inch nails" kako bi što više vremena provodio sa svojom porodicom, opraće obožavatelju auto za 700 funti, dok za 7000 funti možete dogovoriti s njim dva sastanka, dan u Disneyland-u i čak dobiti njegov automobil volvo.

Freese je takođe ponudio da mjesec dana bude pomoćnik fanovima koji će ga isplatiti više od 52 hiljade funti. Oni bi, takođe, dobili i pet pjesama o svom život, te jedan izlazak u Hollywood sa zvijezdom.