{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Još jedan Mucha Lucha Sunday All Day party

11.10.2014. u 15:37
69
Još jedan Mucha Lucha Sunday All Day party
69
Još jedan Mucha Lucha Sunday All Day party
Foto: Facebook
Još jedan Mucha Lucha Sunday All Day party će se održati u nedjelju, 12. oktobra od 13 do 22 sata na lokaciji caffe bara Hag (Kotromanića 48), uz besplatan ulaz i roštilj.
"Nastavljamo plesno i sunčano i ove nedjelje! Vremenska prognoza je na našoj strani i shodno tome ove nedjelje muziku će vrtiti DJ Borka iz Slovenije! Pored njega, za gramofonima će biti vaš i naš Mr. Mehikano", poručuju organizatori.

Mucha Lucha je projekt Damira Muminagića aka DJ Mr. Mehikano, Srđana Radanovića i Meše Pašića. Organizacija je nastala krajem 2010. godine, a glavni cilj Mucha Luche je bio na mjesečnoj osnovi organizirati neka posebna dešavanja za mlade u Sarajevu.

Da bi se ova klupska dešavanja izdvojila od nekih drugih, Mucha Lucha se fokusira i na dovođenje muzičara iz cijelog svijeta da sviraju i druže se zajedno sa lokalnim umjetnicima.

Krajnji cilj organizacije je jednostavan – stvoriti prepoznatljiv i održiv brend koji funkcionira kao Mucha Lucha (eat-drink-dance) kako bi se mlade populacije kroz zabavu educirale o različitim muzičkim žanrovima, te kako bi se obogatio sarajevski kulturni program.

Više informacija pronađite na zvaničnoj Facebook stranici eventa.


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: